Novosti i događanja

3. otvoreno prvenstvo u golfu GK BUZET i 1. kolo ŽGL

07.08.2012.

Povodom dana Grada Buzeta, Golf klub Buzet na terenu Golf Lipica organizira 3. otvoreno prvenstvo u golfu i klupski turnir "Subotina 2012.".

U sklopu turnira održati će se 1. kolo Županijske golf lige.
Prijave prema raspisu Buzet Opena + ime ekipe.

Pravo nastupa imaju članovi golf klubova.

Raspis za Buzet Open 2012.

Raspis za 1. kolo županijske golf lige

STARTNA LISTA

REZULTATI

U pojedničanom ukupnom poretku prvo mjesto sa osvojenih 26 bruto bodova osvojio je Cvetko Lovrečič iz Slovenije, a u neto konkurenciji najbolji je bio Mihael Vucelić sa 40 neto bodova.
Prvo mjesto klupskog prvenstva GK Buzet osvojio je Flego Nadan, 2. Vlatko Mrvoš i 3. Vanja Vižintin.
U ekipnom poretku nakon I. kola županijske golf lige vodi ekipa Savudrije ispred Pula 1. U I. kolu pored ekipe Savudrije i Pula 1, sudjelovale su ekipe Pula 2, Rovinj, Buzet i Motovun.
Ostali rezultati uskoro na stranicama IGS-a.

Zahvaljujemo se našim sponzorima, boutigue hotelu Vela Vrata **** i tvrtki PINGUENTINO d.o.o. iz Buzeta, koji su osigurali vrijedne nagrade, te Gradu Buzetu na podršci.

Boutique hotel VELA VRATA **** pruža apsolutno intiman odmor onima koji žele pobjeći od užurbanog i bučnog načina zivota. Nalazi se na jednoj od najslikovitijih lokacija u Istri, u starom dijelu grada Buzeta. Okružen je umirujućom prirodom sjeveroistočne Istre, a pošto se nalazi na 150 m visokom brdašcu pruža veličanstven pogled na dolinu rijeke Mirne.

AURA proizvodi domaće rakije, domaće marmelade, suvenire od keramike, likere, čajeve i razne začine. ono što čini ponudu posebnom su tradicionalni istarski proizvodi sačinjeni od samoniklog bilja s područja Učke i Ćićarije isključivo vlastite proizvodnje. Proizvodimo 20 vrsta domaćih rakija: biska, medenica, šipak, glog, divlja jabuka, divlja kruška, rogač, teranino, kadulja, samoniklo bilje, šumsko voće..., te razne marmelade i suvenire.