Novosti i događanja

GOLF KLUB BUZET osvojio treće mjesto u 18. istarskoj zimskoj ligi.

04.04.2019.
Golf Klub Buzet

Šestim kolom na Brijunima završena 18. Istarska zimska liga.

Golf Klub Buzet osvoji je odlično treće ekipno mjesto na netom završenoj 18. istarskoj zimskoj ligi u golfu. Ekipu Golf Kluba Buzet predstavljali su Tatjana Margan, Danko Holjevac i Nadan Flego. U ukupnom poretku nakon odigranih šest kola, Tatjana je osvojila prvo mjesto u grupi C za dame, Nadan je najbolji u grupi B, a Danko drugi u grupi C.

Najbolja ekipa u bruto konkurenciji i prvo mjesto osvojila je ekipa Pule u sastavu: Ivan Ninković, Kama Youens, Adam Brnić, Vilsom Mihajlović i Davor Pikot, druga je bila ekipa Fore iz Slovenije, a treća ekipa Rovinja 1. U neto konkurenciji najbolja je ekipa je Pula2 u sastavu Matko Perković, Dobrivoje Bjelčević, Ivan Dužaić , Sandro Fiorido i Milan Ninković, druga je ekipa Savudrije,a treća ekipa Buzeta.

Uzimajući u obzir da naš klub nema golf vježbalište niti golf igralište, a najbliži teren i vježbalište udaljeni su 50 km, rezultat koji smo postigli je još značajniji.

Ovaj rezultat odlična je najava za predstojeći jubilarni 10. Buzet open koji će se održati 1.9.2019. na terenu Golf Lipica u Sloveniji.

Vlatko Mrvoš

Više na: GK Pula

Fotogalerija